הבהרה: תנאי הזכאות נקבעו באמות המידה לחלוקת כרטיסי מזון שפורסמו באתר האינטרנט של משרד הפנים; במקרה של סתירה בין האמור בתשובות לבין אמות המידה – אמות המידה גוברות.
מוקדי העמותות:
- פתחון לב: 0732088553 לאזורים: תל אביב, חיפה והצפון ותושבי שטחים גליליים
- אשל חב"ד : 0777711174 לאזורים: ירושלים, מרכז, דרום, יהודה ושומרון
- מוקד 106 ברשות המקומית המופיעה ככתובתכם בתעודת הזהות (ניתן להגיש בקשה עד 15.2.25) *
- מוקד המוסד לביטוח לאומי 6050 *
- מוקד הרשות לזכויות ניצולי שואה:https://www.gov.il/he/pages/contact-hsr
- מוקד המשרד לאזרחים ותיקים: 8840*
1. מי זכאי לקבל כרטיסי מזון?
תשובה: אמות המידה לזכאות מפורסמות באתר האינטרנט של משרד הפנים להלן לינק:
https://govextra.gov.il/moin/tlush-mazon/home/
להלן מידע בדבר הזכאות:
ארנונה- אם הנך בעל הדירה או משכיר דירה, והנך זכאי להנחה בשיעור של 70% לפחות מסכום הארנונה הכללית, שהוטלה בשנת 2024 בהתאם למבחן הכנסה.
(תקנה 2(א)(8)(א) לתקנות הסדרים במשק המדינה (הנחה מארנונה), התשנ"ג-1993
אם הנך מחזיק בנכס וזכאי להנחה זו – הרשות המקומית תעביר את פרטיך באופן אוטומטי לעמותות אשל חב"ד ופתחון לב.
אזרח ותיק – אזרח ותיק שזכאי בחודש דצמבר 2024 (12/2024) לתוספת השלמת הכנסה, ומקבל אחת מהקצבאות הבאות: אזרח ותיק, שאירים, נכות מעבודה או קצבת תלויים בנפגעי עבודה
.הביטוח הלאומי יעביר את פרטיך באופן אוטומטי לעמותות אשל חב"ד או פתחון לב בהתאם למקום מגוריך.
דמי מזונות – אזרח ותיק שזכאי בחודש דצמבר (12/2024)) דמי מזונות לפי חוק המזונות בתוספת השלמת הכנסה.הביטוח הלאומי יעביר את פרטיך באופן אוטומטי לעמותות אשל חב"ד או פתחון לב בהתאם למקום מגוריך.
הבטחת הכנסה – תושב שזכאי בחודש דצמבר (12/2024) לקצבת הבטחת הכנסה.
הביטוח הלאומי יעביר את פרטיך באופן אוטומטי לעמותות אשל חב"ד או פתחון לב בהתאם למקום מגוריך.ניצול שואה- אם נמצא על פי נתונים, שנמסרו למשרד הפנים על ידי הרשות לזכויות
ניצולי השואה, שהנך תושב העונה להגדרת "ניצול שואה נזקק". (שהוכר מיום י"ד בכסלו התשפ"ה – 15 בדצמבר 2024, בסעיף 1 לחוק הטבות לניצולי שואה, התשס"ז-2007.)
אם הנך זכאי לפי סעיף זה, הרשות לזכויות ניצולי שואה תעביר את פרטיך באופן אוטומטי לעמותות אשל חב"ד ופתחון לב.
- איך אני יודע אם אני זכאי לקבלת כרטיסי מזון ?
תשובה:
הזכאות נקבעת על פי אמות המידה שהוגדרו ובהתאם לנתונים שמועברים על ידי הגופים הרלוונטיים (ביטוח לאומי, הרשות לניצולי שואה והרשות המקומית). הנן מוזמן לעיין בכללים שנקבעו ו/או לבדוק באמצעות מחשבון הזכאות המפורסם באתר המשרד, ככל ואתה עומד בתנאי הזכאות – פרטיך הועברו לעמותות וכרטיסך יטען באופן אוטומטי, ככל ולא קיבלת הודעה מהעמותות והינך עומד בתנאי הזכאות וכרטיסך לא נטען – תוכל לפנות לעמותות פתחון לב או אש"ל חב"ד בהתאם למקום מגוריך.
אם הינך חושב שאתה זכאי בהתאם לאמות המידה ופרטיך לא הועברו – אנא פנה לרשות המקומית להגשת בקשה.
- יש ברשותי כרטיס משנים קודמות – האם הכרטיס תקף?
תשובה:
ככל וקיים ברשותך כרטיס משנים קודמות ואתה זכאי בהתאם לאמות המידה שנקבעו לשנת 2024, כרטיסך ייטען על ידי העמותות בסכום הזכאות.
- אם אני זכאי להנחה בארנונה בשיעור של 70% ומעלה האם זה תנאי מספיק לקבלת כרטיסי מזון?
תשובה:
הנחה בארנונה בשיעור של 70% ומעלה אינה מהווה תנאי מספיק. מקור ההנחה צריך להיות לפי תקנה 2(א)(8)(א) לתקנות לשנת 2024 ועל בסיס ההכנסות לשנת 2022. כלומר, מי שזכאי להנחה בארנונה של 70% לפחות לפי מבחן ההכנסה.
- אם אני אזרח ותיק המקבל הבטחת הכנסה וזכאי להנחה בארנונה של 100%, האם זה תנאי מספיק לקבלת כרטיסי מזון?
תשובה:
כן. אזרח ותיק המקבל הבטחת הכנסה וזכאי להנחה בארנונה של 100% לשנת 2024 זכאותו תועבר על ידי המוסד לביטוח לאומי.
- מהו מחזיק בנכס?
תשובה:
מחזיק בנכס הוא מי שרשום ברשות המקומית כזה שחייב בתשלומי הארנונה בגין הנכס שבו הוא מתגורר.
- במידה ואני לא מחזיק בנכס וכלל לא נדרש בתשלום ארנונה – האם אני יכול להיות זכאי לקבלת כרטיסי מזון
תשובה:
הזכאות לכרטיסי מזון לא נגזרת משאלת היותך מחזיק בנכס. גם אם אתה לא רשום כמחזיק בנכס ולא זכאי להנחה בארנונה אתה רשאי להגיש בקשה לרשות המקומית לבדיקת זכאותך.
- אני מעוניין להגיש בקשה לזכאות. היכן צריך להגיש את המסמכים ומה עלי להביא?
תשובה:
כל אדם רשאי להגיש בקשה וזו תיבחן ע"פ מבחן ההכנסה כפי שנקבע בתקנות הארנונה לקבלת זכאות בשיעור של 70% ומעלה לפי מבחן הכנסה. – באתר המשרד קיים מחשבון זכאות, בדוק זכאותך ובאם לא נמצאת זכאי – הגשת הבקשה ופירוט המסמכים הרלוונטיים אך ורק ברשות המקומית בה אתה מתגורר.
- מה סכומי הזכאות?
תשובה:
- הזכאי ובן/בת זוגו – 200 ₪ לנפש.
- כל נפש נוספת במשק הבית – 150 ₪.
- הסכום המרבי למשק הבית – 1,600 ש"ח
- מתי יחולקו הכרטיסים למי שיימצא זכאי?
תשובה:
הכרטיסים יחולקו באמצעות שליחים אשר יגיעו עד אליך. לתשומת הלב כי קבלת הנתונים מהגופים הרלוונטיים (ביטוח לאומי, הרשות לניצולי שואה והרשות המקומית ) החלו אך פרק הזמן הממוצע עשוי להימשך שלושה שבועות אנו פועלים על מנת לנסות ולקצר כמה שיותר את לוח הזמנים עד להגעת הכרטיס לזכאי.
- עד מתי ניתן להיכלל ברשימת הזכאים לכרטיסים הנטענים?
תשובה:
יש להגיש בקשה לרשות המקומית. פרטים שיועברו לרשות המקומית עד לתאריך 15 בפברואר 2025 ייבדקו ופרטי אלו שיימצאו זכאים יועברו לעמותות לטובת המשך טיפול והנפקת תווי המזון.
- עד מתי ניתן להגיש בקשות לזכאות?
תשובה:
יש לעקוב אחר הפרסומים מטעם הרשות המקומית. בכל מקרה לא ניתן יהיה להגיש בקשות לרשות המקומית לאחר התאריך 15/02/2025
- .אני רשום בתעודת הזהות בעיר אחת אבל מתגורר בעיר אחרת. לאן אני צריך לפנות לקבלת כרטיסי המזון?
תשובה:
הגשת בקשה נעשית על פי הרישום העדכני במרשם האוכלוסין. במידה ולא עדכנת את כתובתך עליך לפנות לרשות המקומית שבה אתה רשום כתושב. באפשרותך לעדכן כתובת בהתאם להנחיות משרד הפנים. לידיעתך הליך עדכון כתובת לא מחייב הגעה פיזית לאחת מלשכות רשות האוכלוסין ויכול להיעשות באופן מקוון.
- כיצד נקבע מה גובה תוו המזון שאקבל?
תשובה:
הסכום שיוטען בתווי המזון מוגדר לפי סוג הזכאות שלך.
- זכאות לפי הנחה לפי מבחן הכנסה בארנונה (בין אם על פי פרטים שהועברו ע"י הרשות המקומית מתוקף היותך מחזיק בנכס או לאור זכאות שנמצאה לאחר הגשת בקשה לקבלת תווי מזון לפי מבחן ההכנסה): זכאי לפי סעיף 2(א)(1) או סעיף 2(א)(6) לאמות המידה יהיה זכאי לתווי מזון בגובה 200 שקלים חדשים וכן 200 שקלים חדשים עבור בן זוגו המתגורר איתו בדירה ו-150 שקלים חדשים בעבור כל אדם נוסף המתגורר איתו בדירה; מספר המתגוררים עם הזכאי בדירה ייקבע לפי הרישום ברשות המקומית לעניין הזכאות לפי התקנות, או לפי טופס הבקשה שהוגש בהתאם לסעיף 3, לפי העניין; על אף האמור, גובה הזכאות לזכאי בעבורו ובעבור המתגוררים איתו בדירה לא יעלה על 1,600 שקלים חדשים.
- זכאות לפי הנחה לפי אזרח ותיק הזכאי לגמלת הבטחת הכנסה המשולמת לפי חוק הבטחת הכנסה, תשמ"א-1980 (להלן – גמלת הבטחת הכנסה) בנוסף לאחת מקצבאות אלה: קצבת זקנה, קצבת שאירים, קצבת תלויים או נכות בשל פגיעה בעבודה: זכאי לפי סעיף 2(א)(2) יהיה זכאי לתווי מזון בגובה 200 שקלים חדשים וכן 200 שקלים חדשים עבור בן זוגו אשר על פי נתוני המוסד לביטוח לאומי מתגורר איתו בדירה.
- זכאות לפי דמי מזונות לפי חוק המזונות (הבטחת תשלום) תשל״ב–1972 ובנוסף לגמלת הבטחת הכנסה: זכאי לפי סעיף 2(א)(3) יהיה זכאי לתווי מזון בגובה 200 שקלים חדשים וכן 200 שקלים עבור בן זוגו אשר על פי נתוני המוסד למוסד לביטוח לאומי מתגורר איתו בדירה, ככל שאינו בן הזוג אשר חב בתשלומי המזונות ואינו משלם את תשלומי המזונות, וכן 150 שקלים חדשים לילד עד גיל 18 אשר מתגורר עמו בדירה וזאת עד לשני ילדים וככל שנכללו במבחן ההכנסה לצורך קביעת זכאותו לגמלת הבטחת הכנסה מהמוסד לביטוח לאומי.
- זכאות לפי גמלת הבטחת הכנסה: זכאי לפי סעיף 2(א)(4) יהיה זכאי לתווי מזון בגובה 200 שקלים חדשים וכן 200 שקלים חדשים עבור בן זוגו אשר על פי נתוני המוסד לביטוח לאומי מתגורר איתו בדירה וכן 150 שקלים חדשים לילד עד גיל 18 אשר מתגורר עמו בדירה וזאת עד לשני ילדים וככל שנכללו במבחן ההכנסה לצורך קביעת זכאותו לגמלת הבטחת הכנסה מהמוסד לביטוח לאומי.
- זכאות מתוקף היותו "ניצול שואה נזקק": זכאי לפי סעיף 2(א)(5) יהיה זכאי לתווי מזון בגובה 200 שקלים חדשים וכן 200 שקלים חדשים עבור בן זוגו אשר מתגורר איתו בדירה; לגבי מי שהינו עונה לסעיף (א) להגדרת "ניצול שואה נזקק" – הזכאות לבן זוג כאמור תיקבע על פי נתונים שיימסרו למשרד הפנים על ידי הרשות לזכויות ניצול השואה, ולגבי מי שהינו עונה לסעיף (ב) להגדרת "ניצול שואה נזקק" – הזכאות לבן הזוג תיקבע בהתאם לנתונים שיימסרו למשרד הפנים על ידי המוסד לביטוח לאומי.
- האם כל אחת מהנפשות במשק הבית מקבל כרטיס נפרד?
תשובה:
לא. הכרטיס שיתקבל עבור משק בית יכלול סכום זכאות שמשקלל את נתוני הזכאות כפי שפורטו בסעיף הקודם.
במידה וסכום הזכאות עולה על סכום של 1,000 ₪ סכום הזכאות ייכנס לכרטיס בפעימות מאחר והיתרה המקסימאלית האפשרית בכרטיס הינה 1,000 ₪.
ההטענה מתבצעת מרחוק ולא מצריכה פעילות כלשהי מצד הזכאי.
- האם קיימת מגבלה לסכום בכל פעימה?
תשובה:
כן. הסכום מוגבל בכל אחת מהפעימות עד לסכום של 1,600 ₪ למשק בית.
- כמה פעימות מתוכננות?
תשובה:
נכון לרגע זה מתוכננת לשנת 2025 פעימה אחת בלבד, אולם במידה ויישארו עודפים תקציביים תתבצע פעימה נוספת, לכן אנו ממליצים לשמור את הכרטיס בגמר השימוש.
- קיבלתי כרטיס בפעימה הראשונה. מה עליי לעשות כדי להטעין את הכרטיס גם בפעימות הבאות?
תשובה:
במידה ובידך כרטיס נטען לתווי מזון ואתה זכאי בהתאם לקריטריונים שנקבעו לשנת 2024, כרטיסך יוטען באופן אוטומטי. ככל וטרם בוצעה הטענה – בדוק במוקדי העמותות פיתחון לב ואש"ל חב"ד בהתאם לאזור מגוריך –
- פתחון לב: 0732088553 לאזורים: תל אביב, חיפה והצפון ותושבי שטחים גליליים
- אשל חב"ד : 0777711174 לאזורים: ירושלים, מרכז, דרום, יהודה ושומרון
- קיבלתי כרטיס מזון אך לא הספקתי להשתמש בו, כיצד אקבל כרטיסים נוספים?
תשובה:
חלוקת הכרטיסים מתבצעת פעם אחת בלבד. לא תבוצע מסירה של כרטיסים נוספים. הטענת הכרטיסים נעשית מרחוק ובכפוף לכך שבוצע שימוש בכרטיסים. כרטיס שהוטען בסכום של 1,000 ₪ ולא נעשה בו שימוש לא ניתן לטעון אותו בסכום נוסף.
- כיצד אני יכול לדעת כמה יתרה יש לי בכרטיס?
תשובה:
ניתן לבדוק יתרה פה https://finance.isracard.co.il/anonymouscards
או בטלפון 03-6364664.
- פניתי לרשות המקומית ולא הצלחתי לקבל תשובה. למי אני יכול לפנות?
תשובה:
בדיקת זכאות בהתאם למבחן ההכנסה מתבצעת גם באמצעות מחשבון הזכאות המפורסם באתר המשרד. נתוני הזכאות מועברים על ידי המוסד לביטוח לאומי, הרשות לניצולי שואה והרשות המקומית. ככל ונמצאת זכאי בהתאם למבחן ההכנסה ופרטיך לא הועברו למוקדי העמותות – יש לפנות לרשות המקומית להגשת הבקשה בהתאם לפרסומי הרשות המקומית ו/או למוקד העירוני.
הרשות המקומית היא הגורם האחראי לבדיקת הבקשות בהתאם למבחן ההכנסה.
- האם אפשר לפנות ישירות למשרד הפנים על מנת לקבל את כרטיסי מזון ?
תשובה:
כרטיסי המזון מוענקים באמצעות העמותות בהתאם לנתונים המועברים מהמוסד לביטוח לאומי, הרשות לניצולי שואה והרשות המקומית, בנוסף, ניתן לבדוק זכאות גם באמצעות מחשבון זכאות בהתאם למבחן הכנסה המפורסם באתר המשרד. במידה ולא נמצאת זכאי או פרטיך לא הועברו על ידי הגופים הרלוונטיים ואתה רשום כתושב באחת הרשויות המקומיות עליך לפנות לרשות המקומית בה אתה רשום כתושב לפי הנתונים במרשם האוכלוסין (הנתונים המופיעים בספח תעודת הזהות).
- אני לא רשום באף אחת מהרשויות המקומיות. למי לפנות במשרד הפנים?
תשובה:
תושבים אשר אינם רשומים ברשות המקומית, דהיינו שטחים גליליים ניתן לפנות למוקד הטלפון: 0779889320
הגשת הבקשה לזכאות לתושבים בשטחים גליליים תבוצע באופן מקוון בלבד.
- הודיעו לי שאני זכאי לקבלת כרטיסי מזון אבל לא קיבלתי שום דבר. למי אני צריך לפנות?
תשובה:
הכרטיסים יחולקו באמצעות שליחים אשר יגיעו עד אליך. לתשומת הלב כי קבלת הנתונים מהגופים הרלוונטיים (ביטוח לאומי, הרשות לניצולי שואה והרשות המקומית ) החלו אך פרק הזמן הממוצע עשוי להימשך שלושה שבועות. אנו פועלים על מנת לנסות ולקצר כמה שיותר את לוח הזמנים עד להגעת הכרטיס לזכאי.
- קיבלתי הודעה מהרשות המקומית על זכאותי, אך הפרטים האישיים המופיעים בהודעה אינם תקינים.
תשובה:
על מנת לעדכן את פרטיך האישיים יש לפנות למחלקת הארנונה ברשות המקומית אליה אתה שייך, למוקד העירוני או בהתאם לפרסומים של הרשות המקומית בנושא.
- איך אני יודע באילו נקודות מכירה ניתן לממש את כרטיסי המזון?
תשובה:
הכרטיס באמצעותו תוכל לממש את זכאותך יגיע במעטפה עם שליח ובתוך המעטפה תקבל רשימה של כלל נקודות המכירה בהם תוכל לממש את זכאותך לרכישת מזון. הרשימה מופיעה גם בכתובת הבאה:
https://govextra.gov.il/moin/tlush-mazon/home/
- יש פרסום של המידע בשפות נוספות?
תשובה:
באתר משרד הפנים יש פרסום של אמות המידה לזכאות ברוסית ובערבית. כמו כן במוקדים של העמותות יש אפשרות לקבל סיוע בשפה המבוקשת ובשפות נוספות כגון אמהרית.
- הגעתי לאחת מנקודות המכירה שמפורסמות באתר ונאמר לי שהם לא מכבדים את התו. מה עלי לעשות?
תשובה:
אנו מתנצלים על אי הנוחות שנגרמה לך. יש לפעול בהתאם לרשימה העדכנית. במקרה שפעלת על פי הפרסום יש לפנות לעמותה הרלוונטית על מנת לבדוק את המקרה. בכל אופן יש מעל 1,500 נקודות מכירה ברחבי הארץ.
- התקשרתי למוקד שירות הלקוחות המפורסם ולא נעניתי כלל. נראה שהמוקד אינו זמין לשאלות של לקוחות. מה לעשות?
תשובה:
ייתכן עומס בפניות ועדיין יש אפשרות להשאיר הודעה או להעביר הודעת וואטסאפ:
- פתחון לב 02-3764212
- אשל חב״ד 077-7711174
- איבדתי את כרטיס המזון – מה עלי לעשות?
תשובה:
עליך לפנות לעמותה הרלוונטית בנדון ויונפק עבורך כרטיס חדש. הכרטיס שאבד ייחסם ובהתאם ליתרה העדכנית שבו – תועבר לכרטיס החדש. הזכאות לכרטיס חלופי היא רק לפי היתרה הקיימת בכרטיס במועד ההודעה.
- מה ההנחיות לתפעול הכרטיס?
תשובה:
תפעול הכרטיס מתבצע בהתאם לפנייה למוקד הטלפוני של העמותות:
- פתחון לב 073-2088553
- אשל חב״ד 077-7711174
כרטיס שהופעל פעם אחת, אינו חייב הפעלה נוספת, שימו לב, כל הפעלה שתחזור על עצמה עשויה לחסום את הכרטיס.
- השליח דרש לצלם את תעודת הזהות שלי, אני לא מוכן. הוא לא נתן לי כרטיס. מה עושים?
תשובה:
הליך הזיהוי נועד לוודא שאתה אכן זכאי לכרטיס והכרטיס מועבר למי שהוגדר כזכאי לו. השליח יצטרך לוודא שאתה האדם הנכון לקבלת הכרטיס. באפשרותך לסרב לצילום תעודת הזהות אך פרטים יילקחו ממך על מנת להוכיח שהמסירה בוצעה בהצלחה.
- אני זכאי לכרטיס. בעירייה אמרו לי שאני אכנס לרשימה אבל לא קבלתי הודעה שאני זכאי, אחי ברחובות כבר קבל את הכרטיס. מה עושים?
תשובה:
הכרטיס מגיע באמצעות שליח , ככל שקיבלת מידע מהעירייה על זכאותך, הנך מוזמן לפנות למוקדי העמותות בהתאם לאיזור מגוריך: פתחון לב: 0732088553 לאזורים: תל אביב, חיפה והצפון ותושבי שטחים גליליים. אשל חב"ד : 0777711174 לאזורים: ירושלים, מרכז, דרום, יהודה ושומרון
פרטיך אינם מופיעים עדיין? המתן שבועיים ונסה שוב.
- יש לי תינוק חדש האם אקבל גם עליו כסף?
תשובה:
ככל שמספר הנפשות מעודכן ברישומי הרשות המקומית / הביטוח הלאומי. הזכאות נבחנת לפי 1 באוגוסט 2023.
- אני לא בבית כי אני אצל הבת שלי, איך אקבל את הכרטיס?
תשובה:
הכרטיס יכול להימסר לך או לבגיר מעל גיל 16 בעל תעודה מזהה מטעמך.
- אני לא יכול להיות בבית במועד שהשליח יגיע כי יש לי תור לרופא. מה עושים?
תשובה:
ניתן לתאם מועד מסירה חלופי ובכל מקרה במידה בוצעה המסירה, ייעשו עוד שני ניסיונות תיאום למסירה.
- קבלתי את הכרטיס אבל הוא ריק? מה עושים ?
תשובה:
להפעלת הכרטיס והטענתו יש לפנות למוקדי העמותות
פתחון לב: 0732088553 לאזורים: תל אביב, חיפה והצפון ותושבי שטחים גליליים
אשל חב"ד : 0777711174 לאזורים: ירושלים, מרכז, דרום, יהודה ושומרון
- עד מתי הכרטיס בתוקף?
תשובה:
תוקף הכרטיס עד 5 שנים מיום הנפקתו.
- ערערתי על הזכאות ואמרו לי רק לפני יומיים שחסרים מסמכים והגשתי אותם היום והרשות המקומית אומרת שעבר הזמן? מה עושים?
תשובה:
מועד אחרון להגשת בקשות הוא 15.2.2025, בבואכם להגיש בקשה, שימו לב כי כל המסמכים כלולים.
- אני לא מוגדר כתושב ישראל – אני תושב חוץ ויש ברשותי דרכון. האם אני זכאי לתווי מזון?
תשובה:
הזכאות הינה אך ורק למי שמוגדר כתושב כמשמעותו בסעיף 1(ב) לחוק מרשם האוכלוסין, התשכ"ה-1965 ואשר רשום הוא ומענו במרשם האוכלוסין לפי החוק האמור.
- איך אני יודע לאיזו עמותה לפנות?
תשובה:
להלן פרטי מוקדי העמותות לפי אזורים, באם הינך מתגורר בישוב במועצה אזורית אנא בדוק בהתאם לשם המועצה ולא שם הישוב.
פתחון לב: 0732088553 לאזורים: תל אביב, חיפה והצפון ותושבי שטחים גליליים
אשל חב"ד : 0777711174 לאזורים: ירושלים, מרכז, דרום, יהודה ושומרון
להלן פירוט לפי שמות הרשויות המקומיות:
עמותת אשל חב"ד:
אבו גוש
אבן יהודה
אופקים
אורנית
אילת
אל קסום
אליכין
אלעד
אלפי מנשה
אלקנה
אפרתה
אריאל
אשדוד
אשכול
אשקלון
באר טוביה
באר יעקב
באר שבע
בית אל
בית אריה
בית דגן
בית שמש
ביתר עילית
בני עי"ש
בני שמעון
ברנר
ג'לג'וליה
גבעת זאב
גבעת שמואל
גדרה
גדרות
גוש עציון
גזר
גן יבנה
גן רוה
גני תקווה
דימונה
דרום השרון
הוד השרון
הערבה התיכונה
הר אדר
הר חברון
זמר
חבל אילות
חבל יבנה
חבל מודיעין
חוף אשקלון
חוף השרון
חורה
טייבה
טירה
יבנה
יהוד-מונוסון
יואב
ירוחם
ירושלים
כוכב יאיר צור יגאל
כסיפה
כפר ברא
כפר יונה
כפר סבא
כפר קאסם
לב השרון
להבים
לוד
לכיש
לקיה
מבשרת ציון
מגילות ים המלח
מודיעין-מכבים-רעות
מודיעין עילית
מזכרת בתיה
מטה בנימין
מטה יהודה
מיתר
מעלה אדומים
מעלה אפרים
מצפה רמון
מרחבים
נווה מדבר
נחל שורק
נס ציונה
נתיבות
נתניה
סביון
עומר
עמנואל
עמק חפר
ערבות הירדן
ערד
ערערה-בנגב
פרדסיה
פתח תקווה
צור הדסה
קדומים
קדימה-צורן
קלנסווה
קרית ארבע
קרית גת
קרית יערים
קרית מלאכי
קרית עקרון
קרני שומרון
ראש העין
ראשון לציון
רהט
רחובות
רמלה
רמת נגב
רעננה
שגב-שלום
שדות דן
שדות נגב
שדרות
שוהם
שומרון
שער הנגב
שער שומרון
שפיר
תל מונד
תל שבע
תמר
להלן פירוט לפי שמות הרשויות המקומיות – עמותת פתחון לב
אבו סנאן
אום אל-פחם
אור יהודה
אור עקיבא
אזור
אכסאל
אל-בטוף
אלונה
אעבלין
באקה אל גרבייה
בוסתאן אל-מרג'
בועיינה-נוג'ידאת
בוקעאתא
ביר אל-מכסור
בית ג'ן
בית שאן
בני ברק
בנימינה-גבעת עדה
בסמ"ה
בסמת טבעון
בענה
בת ים
ג'דיידה-מכר
ג'ולס
ג'סר א-זרקא
ג'ש (גוש חלב)
ג'ת
גבעתיים
גולן
דאלית אל-כרמל
דבוריה
דייר אל-אסד
דייר חנא
הגלבוע
הגליל העליון
הגליל התחתון
הרצליה
זבולון
זכרון יעקב
זרזיר
חדרה
חולון
חוף הכרמל
חורפיש
חיפה
חצור הגלילית
חריש
טבריה
טובא-זנגריה
טורעאן
טירת כרמל
טמרה
יאנוח-ג'ת
יבנאל
יסוד המעלה
יפיע
יקנעם עילית
ירכא
כאבול
כאוכב אבו אל-היג'א
כסרא-סמיע
כעביה-טבאש-חג'אג'רה
כפר ורדים
כפר יאסיף
כפר כמא
כפר כנא
כפר מנדא
כפר קרע
כפר שמריהו
כפר תבור
כרמיאל
מבואות החרמון
מג'ד אל-כרום
מג'דל שמס
מגאר
מגדל
מגדל העמק
מגידו
מזרעה
מטה אשר
מטולה
מנשה
מסעדה
מעיליא
מעלה יוסף
מעלה עירון
מעלות-תרשיחא
מרום הגליל
משגב
משהד
נהריה
נוף הגליל
נחף
נצרת
נשר
סאג'ור
סח'נין
ע'ג'ר
עיילבון
עילוט
עין מאהל
עין קנייא
עכו
עמק הירדן
עמק המעיינות
עמק יזרעאל
עספיא
עפולה
עראבה
ערערה
פוריידיס
פסוטה
פקיעין (בוקייעה)
פרדס חנה-כרכור
צפת
קצרין
קרית אונו
קרית אתא
קרית ביאליק
קרית טבעון
קרית ים
קרית מוצקין
קרית שמונה
ראמה
ראש פינה
ריינה
רכסים
רמת גן
רמת השרון
רמת ישי
שבלי-אום אל ג'נם
שלומי
שעב
שפרעם
תל אביב-יפו